Obst- und Nuss-Couscous - Gesüßt mit Canderel® Streusüße

preparation

1. Place the couscous in a bowl and pour (or cover) with about 300 ml of boiling water. Let it rest for 10 minutes, then loosen it with a fork.

2. Add the apricots, cranberries and nuts and fold.

3. Mix the ingredients for the dressing and season with sea salt and freshly ground black pepper. Pour over the couscous and stir. Then stir in the parsley. Taste and season if necessary.

234 kcal per serving

Zutaten

250 g Couscous
25 g getrocknete Aprikosen (gehackt)
25 g getrocknete Preiselbeeren oder verzehrfertige Datteln
25 g ganze Mandeln (ungeschält, grob gehackt) oder Haselnüsse
1 Handvoll frische Blattpetersilie (grob gehackt) oder Koriander

Für das Dressing

1 EL kaltgepresstes Olivenöl extra
2 TL Weißweinessig
1 TL Canderel Streusüße
1 Priese gemahlener Piment